Display advertising en retargeting

Display advertising en retargeting

Display advertising is net als social media advertising en retargeting een vorm van online advertising. Met display advertising plaats je advertenties/banners op websites, in e-mails of in applicaties om je doelgroep te verleiden je website te bezoeken en daarmee je doelstellingen te realiseren. Met het Google Display Netwerk bereik je maar liefst 90% van alle internetgebruikers!

Dit kunnen nieuwe bezoekers zijn, maar ook mensen die je website al eens eerder bezocht hebben. Hen wil je verleiden terug te keren naar je website om alsnog tot actie over te gaan. Dat is retargeting.

We adviseren je over de boodschap die je vertelt in je advertentiecampagne. Als je iemand wilt bereiken die jou nog niet kent is die boodschap anders dan wanneer je iemand die je website al eerder heeft bezocht wilt overhalen terug te keren.

Wanneer display advertising en retargeting?

  • Als je je naambekendheid wilt vergroten
  • Als je awareness wilt creëren over jouw organisatie, producten en/of diensten
  • Als je een bepaalde actie(periode) hebt
  • Als je een evenement gaat organiseren
  • Als je mensen die je website hebben bezocht zonder actie te hebben ondernomen alsnog wilt verleiden dat te doen

Start nu jouw campagne!

Ons team maakt voor jou een campagneplan, ontwerpt banners en landingspagina’s, beheert je campagne en zorgt voor een duidelijke rapportage. Wil je een afspraak maken over een display advertentiecampagne?