Zoekmachine advertising (SEA)

Zoekmachine adverteren SEA Marbase

Domineer bovenaan in de zoekresultaten van zoekmachines met jouw online advertenties!

Je kent ze wel, de advertenties bovenin de zoekresultaten wanneer je een zoekopdracht hebt uitvoert in Google of Bing. Maar hoe werken deze advertenties eigenlijk, hoe richt je een campagne voor zo’n advertentie in en hoe haal je hier de maximale resultaten uit?   

Wat is SEA?

SEA, Search Engine Advertising, is het adverteren in zoekmachines. Google is de grootste, meest gebruikte zoekmachine in Nederland, ruim 90% van de Nederlanders gebruikt Google als zoekmachine. Google Ads is het platform waarmee we jouw organisatie direct zichtbaar maken in Google.

Je wilt meer resultaat uit je website halen, meer bezoekers die ook tot actie overgaan. Dan wil je goed gevonden worden in zoekmachines en een Google Ads campagne is dan een goede manier om hoog in die zoekresultaten te staan. Voor het opzetten van een goede SEA-campagne heb je echter specialistische kennis nodig en bovendien kost zoiets tijd. En die tijd steek je als ondernemer liever in ondernemen.

Relevante zoekwoorden zijn ontzettend belangrijk bij een SEA advertentie. Het selecteren van de juiste zoekwoorden maakt het verschil tussen een goede of slechte campagne. Bij online marketing bureau Marbase bepalen samen met jou welke dit zijn, zodat wij het maximale uit jouw campagne kunnen halen! De SEA specialisten van Marbase ontwikkelen campagnes die jouw doelgroep effectief weten te bereiken met de juiste advertenties. Zodat jij meer relevante bezoekers op je website krijgt. En hoe meer relevante bezoekers, hoe groter de kans op conversies. Kom maar op met die nieuw klanten!

Waarom SEA door online marketing bureau Marbase?

✓ Ervaren SEA specialisten

✓ Direct hoog in Google

✓ Bereik specifieke doelgroepen

✓ Controle over de kosten

✓ Inzicht in resultaten

Start nu ook met Google Ads

Haal nu meer relevante bezoekers naar je website die ook tot actie overgaan. Laten we starten adverteren via Google Ads. Heb je al een account? Dan houden we die graag eens voor je tegen het licht!