Marketing Detachering

Marketing professionals voor jouw organisatie

Marketing professionals voor jouw organisatie

Hier vind je de beste (online) marketeers voor jouw organisatie. We zijn een online marketing bureau dat ook marketing professionals detacheert. Omdat je soms tijdelijk versterking of vervanging van je team nodig hebt. Wij zijn jouw marketingafdeling. Tijdelijk, voor een dag in de week of wat langer. 

We selecteren onze professionals niet alleen op hun marketingtechnische kennis en vaardigheden. Maar juist ook op communicatieve en interpersoonlijke kwaliteiten. We willen je niet alleen maar aan ‘handjes’ helpen, maar vooral ook aan een betrokken collega waar je op kunt bouwen en mee kunt groeien.

Onze marketing professionals helpen je organisatie bij het behalen van je bedrijfsdoelstellingen. Ze zijn gespecialiseerd in SEO, SEA, Social Media Marketing, Content Marketing, Display Advertising, Lead Generatie, Google Analytics, E-mail Marketing, Recruitment Marketing en Video Marketing. Ze zijn beschikbaar voor hun volgende missie als marketeer.

Marketing professionals voor jouw organisatie
Hoe we werken

Hoe we werken

We starten met een gezamenlijke marketing kick-off. Deze sessie is de basis voor het bepalen van de doelstellingen, de propositie en de te volgen strategie. Hierbij focussen we ons ook op je doelgroep, en maken we persona’s en de customer journey inzichtelijk. Daarna vertalen we dit naar concrete acties in bijvoorbeeld een content- en social mediakalender (wie, wat, waar, wanneer en hoe) en voeren dit ook voor je uit. Hierbij wordt gebruik gemaakt van professionele tooling die we gezamenlijk gebruiken. We monitoren, analyseren en rapporteren. Zodat je precies weet wat de resultaten van je investeringen zijn. 

Onze marketeer professionals zijn inzetbaar waar, wanneer en zolang jij dat wilt. We spreken een periode af, maar wanneer je eerder wilt stoppen, dan kan dat. Daarnaast werken met vaste bedragen, dus je komt niet voor verassingen te staan. 

Voordelen marketing detachering

Voordelen marketing detachering via Marbase

Door het uitbesteden van je marketing aan Marbase beschik je over een marketingafdeling met alle kennis, ervaring en nieuwste technieken. Dat is nu voor iedere organisatie mogelijk!

De voordelen van een marketeer via Marbase zijn verder:

 • Een professionele, betrokken ‘eigen’ marketeer
 • Inzetbaar waar, wanneer en zolang jij wilt
 • Alle marketingkennis en -expertise in huis voor jouw uitdagingen
 • Een marketeer met alle kennis en ervaring van een marketingbureau
 • Geen investering van tijd en geld voor werving en begeleiding vaste medewerker
 • Geen langdurige contractuele verbintenis
 • Flexibiliteit
 • Op korte termijn beschikbaar om meteen indruk te maken
 • Een onbevooroordeeld perspectief van een buitenstaander op je huidige marketingactiviteiten, strategie en je markt
 • Laag risico, omdat je de opdracht op elk moment kunt beëindigen
 • Coördinatie en realisatie van je marketingprojecten volgens je doelstellingen
Voordelen marketing detachering
Begeleiding vanuit Marbase

Begeleiding vanuit Marbase

Wij zien onze professionals iedere dag groeien. Dat willen we ook graag en daar sturen we ook op. We zijn nauw met hen én hun opdrachtgevers betrokken, kennen ze goed en geven ze de juiste handvatten om het beste uit zichzelf te halen. Zodat zij en hun opdrachtgevers optimaal presteren. 

Marketing professionals van Marbase zijn niet alleen. Ze kunnen altijd rekenen, een beroep doen op, de kennis en ervaring van Marbase en haar netwerk. 

Met een marketingprofessional van Marbase haal je jarenlange marketingervaring en een netwerk van marketingspecialisten in huis.