Wij zijn Marbase. Geen onzin. Gewoon Online Marketing.

Wij zijn Marbase. We zijn jouw basis voor relevante online marketing waarmee je aan jouw merk bouwt, waarmee je relaties verdiept en je organisatie laat groeien. We doen wat nodig is om jouw doelstellingen te halen. Niet meer en niet minder. Er is al onzin genoeg.

Ken je ze? Die bureaus die zichzelf belangrijker lijken te vinden dan hun klanten? Die ’toegevoegde waarde bieden’ of ‘een stapje meer’ vooral lijken te linken aan extra diensten voor hun eigen portemonnee? Die bureaus die vooral zichzelf graag in de schijnwerpers zetten. Dat zijn wij dus niet.

Wij concentreren ons op wat jouw doelgroep prikkelt, op wat goed is voor jouw doelgroep. Omdat dat ook goed is voor jouw organisatie. Geen onzin. Gewoon online marketing die voor jou werkt. Met beide voeten op de base.

Teun en Nick Marbase Online Marketing

Waar we in geloven

Klein is fijn

Denk eens aan willekeurige grote organisaties. 15 minuten in de wacht na een keuzemenu, chatten met een bot en tickets aanmaken. Bij ons ben je geen nummer. We kennen jou en je organisatie.

Klanten zijn niet dom

Als het op jouw bedrijf aankomt, ben je natuurlijk zelfs een stuk slimmer dan wij. We begrijpen dat je gewoon wilt samenwerken met iemand die je helpt het beter te doen – en die je niet behandelt als een obstakel in een ‘creatief proces’.

Het gaat om de mensen

Alles – reclame, verkoop, werkrelaties, enzovoort draait om menselijke interactie. Dat geldt voor jouw klanten en dat geldt ook voor onze relatie met jou als onze klant.

Focus

We focussen ons op kleine en middelgrote organisaties. We zijn er dus niet voor iedereen. Bewust. Omdat we denken dat we het MKB het beste kunnen helpen. We zijn ongelooflijk responsief en effectief met onze klanten, waar we een passie voor hebben. Wij zijn een beter bureau voor de juiste klant.

Het Team

Bij Marbase heb je te maken Teun en Nick. Wat jouw online marketing-uitdaging ook is, zij regelen het voor je. Maar dat doen ze niet alleen. Bij Marbase werken we samen met een netwerk van de beste freelancers in de verschillende vakgebieden van online marketing, zoals bijvoorbeeld SEO, SEA, Content marketing, Social media marketing. Hiermee borgen we de beste kwaliteit in al deze onderdelen van online marketing.

Teun Klos

Teun Klos

CEO

Met een bak aan ervaring in verschillende marketing- en commerciële functies stuurt Teun Marbase aan. Een no-nonse Fries met een passie voor (buiten)sport en bewegen. Teun heeft een enorme drive om jou en je organisatie te leren kennen. Uit persoonlijke interesse, maar ook voor succesvolle online marketing. Dus wil je online marketing inzetten voor je organisatie, dan moet je bij Teun zijn. De juiste digitale strategie, effectieve inzet van middelen, Teun regelt het gewoon voor jou.

Nick van Breugelen

Nick van Breugelen

Online marketeer

Een gedreven karateka met (te) veel hobby’s: Geniet in zijn vrije tijd met vrienden van een lekker speciaalbiertje of goede whisky, is te vinden in de sportschool, sleutelend aan de auto of voor de tv met een meeslepende serie/film, voetbal- of basketbalwedstrijd of F1 race. Heeft ook een beginnende sneakerverslaving en een grote interesse in muziek!