Wij zijn Marbase. Geen onzin. Gewoon Online Marketing.

Wij zijn Marbase. Een groep zelfstandig professionals in de verschillende onderdelen van online marketing. We zijn jouw basis voor relevante online marketing waarmee je aan jouw merk bouwt, waarmee je relaties verdiept en je organisatie laat groeien. We doen wat nodig is om jouw doelstellingen te halen. Niet meer en niet minder. Er is al onzin genoeg.

Ken je ze? Die bureaus die zichzelf belangrijker lijken te vinden dan hun klanten? Die ’toegevoegde waarde bieden’ of ‘een stapje meer’ vooral lijken te linken aan extra diensten voor hun eigen portemonnee? Die bureaus die vooral zichzelf graag in de schijnwerpers zetten. Dat zijn wij dus niet.

Wij concentreren ons op wat jouw doelgroep prikkelt, op wat goed is voor jouw doelgroep. Omdat dat ook goed is voor jouw organisatie. Geen onzin. Gewoon online marketing die voor jou werkt. Met beide voeten op de base.

Het Team

CEO bij Marbase is Teun Klos. Met een bak aan ervaring in verschillende marketing- en commerciële functies stuurt Teun Marbase aan. Een no-nonse Fries met een passie voor (buiten)sport en bewegen. Teun heeft een enorme drive om jou en je organisatie te leren kennen. Uit persoonlijke interesse, maar ook voor succesvolle online marketing. Dus wil je online marketing inzetten voor je organisatie, dan moet je bij hem zijn. De juiste digitale strategie, effectieve inzet van middelen, Teun regelt het gewoon voor jou.

Marbase werkt verder met een netwerk van de beste freelancers in de verschillende vakgebieden van online marketing samen. Professionals op het gebied van SEO, SEA, Content marketing en Social media marketing. Samen borgen zij de kwaliteit van al deze onderdelen van online marketing voor jouw organisatie.

Teun Klos CEO Marbase

Waar we in geloven

Klein is fijn

Denk eens aan willekeurige grote organisaties. 15 minuten in de wacht na een keuzemenu, chatten met een bot en tickets aanmaken. Bij ons ben je geen nummer. We kennen jou en je organisatie.

Klanten zijn niet dom

Als het op jouw bedrijf aankomt, ben je natuurlijk zelfs een stuk slimmer dan wij. We begrijpen dat je gewoon wilt samenwerken met iemand die je helpt het beter te doen – en die je niet behandelt als een obstakel in een ‘creatief proces’.

Het gaat om de mensen

Alles – reclame, verkoop, werkrelaties, enzovoort draait om menselijke interactie. Dat geldt voor jouw klanten en dat geldt ook voor onze relatie met jou als onze klant.

Focus

We focussen ons op kleine en middelgrote organisaties. We zijn er dus niet voor iedereen. Bewust. Omdat we denken dat we het MKB het beste kunnen helpen. We zijn ongelooflijk responsief en effectief met onze klanten, waar we een passie voor hebben. Wij zijn een beter bureau voor de juiste klant.