Online Marketing Check


Wil je groeien?

Meer naamsbekendheid, meer nieuwe klanten, meer omzet?

Wij laten je zien waar je kansen en mogelijkheden liggen.

Vraag nu een Gratis Online Marketing Check aan!

Gratis Online Marketing Check
nu aanvragen!

* Verplicht
  Een Online Marketing Check levert je altijd resultaat

  Je investeert in online marketing campagnes omdat je wilt groeien. Je wilt meer omzet, meer leads, meer conversies… Maar doen je campagnes wat ze moeten doen? Of kan het beter? Benut je alle mogelijkheden? Tijd om ze eens tegen het licht te houden. Laat ons een check voor je uitvoeren en je een advies geven over kansen die je mogelijk onbenut laat.

  Drie stappen naar advies over je Online Marketing

  1. Telefonische kennismaking

  We nemen telefonisch contact met je op om kennis met elkaar te maken. En om elkaar over en weer de vragen te stellen en informatie te geven die leiden tot een online marketing check op maat. We willen weten wat je vraag is en wat je specifieke wensen en behoeften zijn. Welke online marketing activiteiten onderneem je al? Google Ads, zoekmachine optimalisatie, social media… ? Wat wil je dat we voor je checken? En waarom wil je dat we dat voor je checken? Misschien vraag je je af of je de juiste strategie hanteert. Tijdens dit telefoongesprek halen we de informatie naar boven die nodig is voor een maatwerk check.

   

  2. Actie

  Als we je wensen, behoeften en verwachtingen helder hebben, gaat een online marketing specialist aan de slag met jouw online marketing check. Voor bijvoorbeeld Google Ads of Social Media campagnes hebben we dan toegang tot je accounts nodig. We zullen daar dan een verzoek toe doen. We veranderen niets, we passen niets aan, we kijken alleen met je mee, analyseren en vertellen je waar en wat je volgens ons kunt verbeteren. De resultaten van je Online Marketing Check ontvang je van ons per e-mail.

  3. Bespreken

  Deze online marketing check levert resultaten op maat. Deze resultaten bespreken vervolgens met je. Telefonisch, of bij jou op locatie. Samen nemen we de bevindingen en aanbevelingen door. En we vertellen je graag welke stappen je vervolgens moet nemen om je online marketing activiteiten te optimaliseren en de kansen te pakken die er zijn. Deze stappen kun je zelf nemen, door je huidige bureau laten uitvoeren en je kunt het ons laten doen. Dat is aan jou.

  Veelgestelde vragen

  Dan kunnen we niets checken. Maar dan laat je wel een heleboel kansen liggen. En daar kunnen we natuurlijk eens over van gedachten wisselen. Vul het formulier gewoon in, tijdens het telefonisch gesprek gaan we dan bekijken wat we voor je kunnen doen.  

  Ja, de online marketing check is geheel gratis. We brengen je kansen en mogelijkheden in kaart. Daarna gaan we natuurlijk graag met je aan de slag om die mogelijkheden ook te benutten, maar dat is geheel aan jou.

  Aan de hand van de Online Marketing Check adviseren we je over de optimalisatie van je campagnes. Of je hebt het formulier ingevuld en we hebben een afspraak over welke kansen starten met online marketing jou biedt. In beide gevallen ben je daarna natuurlijk niet verplicht om met ons samen te werken. Maar dat willen we natuurlijk wel graag. Want niets is leuker om jouw organisatie te helpen groeien met online marketing. Sta je hiervoor open? Dan maken we een offerte voor je.

  Herken je deze Online Marketing vragen?

  Ik ben niet geïnteresseerd in kwaliteitsscores, ctr, cpm of conversiepercentages. Ik wil gewoon weten wat ik krijg voor mijn investering!
  Ik betaal een behoorlijk bedrag voor Google Ads, wordt dat effectief besteed? Of kan ik daar meer leads mee genereren?
  Zetten wij de juiste online marketing middelen in om onze doelgroep te bereiken?
  Kan mijn website beter worden gevonden door zoekmachines?
  Hoe kan ik mijn website beter laten presteren? Mijn doelgroep beter overhalen tot actie over te gaan?
  Gebruik ik de juiste social media kanalen en passen mijn berichten bij mijn merk en doelgroep?

  Vraag nu jouw Gratis Online Marketing Check aan!